Více času na podstatné

Jaderná energetika má svůj facebookový profil - „Pro jádro“

27.09.2012 08:40

Podpora jaderné energetiky je jednou z priorit Skupiny ČEZ. I proto založila facebookovou stránku „Pro jádro“. Cílem této stránky je přiblížit jadernou energetiku široké veřejnosti, zejména mládeži. Zároveň stránka bude i informovat o aktuálním dění na současných elektrárnách, protože jde o nejrychlejší informační kanál dneška.

Unikátní záběry z vnitřku jaderné elektrárny, historické fotky z výstavby obou jaderných elektráren v Čechách, informace o dění v jaderné energetice a jaderných elektrárnách Skupiny ČEZ a mnoho dalšího připravila Skupina ČEZ pro fanoušky stránky „Pro jádro“. Brzy přibydou kvízy, videa, reportáže, odkazy na zajímavé články, soutěže o exkurze. Jen málokterá oblast energetiky je tolik opředena mýty a polopravdami jako ta jaderná. „Na stránce „Pro jádro“, se budeme snažit přiblížit jadernou energetiku široké veřejnosti, především mladým. Taktéž půjde o nejrychlejší informační prostředek, kde zájemci najdou informace o dění na našich elektrárnách“, říká Kateřina Jiskrová, specialistka ČEZ pro sociální sítě.

Facebooková stránka „Pro jádro“ není jedinou stránkou Skupiny ČEZ na této sociální síti. ČEZ na facebooku dlouhodobě komunikuje různá témata například ČEZ fandí elektromobilům.