Více času na podstatné

ECHA pořádá konferenci "9th Stakeholders´ Day"

04.02.2014 11:07

ECHA bude pořádat 21. května 2014 v konferenčním centru v Helsinkách již "9th Stakeholders´ Day". Registrace pro účastníky této akce byla zahájena. Po konferenci se uskuteční každoroční Helsinské chemické fórum.

Konference nabízí svým účastníkům možnost získat informace o všech novinkách a aktivitách ze strany ECHA, evropských průmyslových asociací a nevládních organizací (NNO). Každoroční akce se bude týkat problematiky nařízení REACH a CLP. ECHA nabízí možnost účastnit se individuálních osobních schůzek se zaměstnanci agentury a některá konkrétní témata s nimi prodiskutovat. Konferenci bude možné sledovat on—line na internetových stránkách ECHA.

On—line registrace na konferenci probíhá až do čtvrtka 1. května 2014. Počet míst na akci je omezený. Účast na konferenci je bezplatná.

Po skončení konference se ve dnech 22. 5. — 23. 5. 2014 bude konat každoroční Helsinské chemické fórum (HCF — Program a registrace), které přináší zástupcům státních institucí, průmyslu, akademií a médií možnost zapojit se do dialogu o klíčových otázkách celosvětového významu v oblasti nakládání s chemickými látkami a chemické bezpečnosti.

 

Zdroj: MPO