Více času na podstatné

Fotovoltaické Fórum a Energetická konference

19.10.2012 08:14

https://www.cne.cz/data/editor/131cs_1.jpg?gcm_date=1316412239https://www.cne.cz/data/editor/131cs_11.jpg?gcm_date=1347454912

Letošní rok přinesl řadu legislativních změn i technických novinek jak ve fotovoltaice, tak i ostatních odvětvích obnovitelných zdrojů a dalších systémů pro úsporu, či efektivní využití energie.

Již čtvrtý ročník Fotovoltaického Fóra a druhý ročník Energetické konference se bude opět konat v příjemném prostředí wellness a kongres  hotelu Lions ve středočeské obci Nesuchyně. Návštěvníci loňského ročníku velmi pozitivně hodnotili prostředí konference a hotelem poskytované služby a vyžití ve volných chvílích v průběhu konání dvoudenní akce.

Ve dnech 6. a 7. listopadu se bude konference věnovat aktuálním tématům jako je nový zákon o podporovaných zdrojích nebo novela zákona o odpadech. Rozhodně nemůže chybět ani představení novinek z oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel či hospodaření s energiemi. Představí  se moderní osvětlovací technika, měřící a regulační systémy, praktické příklady z instalací kogeneračních jednotek, nebo sonda do kvality provedení energetických systémů. Velmi lákavé bude jistě představení elektromobilů, které si budou návštěvníci velmi podrobně prohlédnout, včetně získání zkušeností z jízdy v těchto ekologických a co se týče provozních nákladů, tak bezesporu ekonomických dopravních prostředcích blízké budoucnosti.

 

Pozvánka ke stažení ZDE.

 

Fotovoltaické Fórum a Energetická konference je určena jak zájemcům o tento obor z řad široké veřejnosti, tak i odborníkům, jako jsou  instalační firmy, majitelé nebo správci objektů, odborně technickým pracovníků samosprávy, starostům a zastupitelům měst a obcí. Zkrátka všem, kterým nejsou lhostejné výše účtů za energie a v neposlední řadě také ekologie a využívaní obnovitelných zdrojů energie.

Registrační poplatek činí 3.390,- Kč bez DPH a obsahuje vstup pro jednu osobu, konferenční materiály, elektronický sborník, ubytování na  jednu noc včetně snídaně, občerstvení, 2x oběd, večeři, neomezenou konzumaci točeného piva, rozlévaného vína a nealko nápojů, vstup do  hotelového bazénu, sauny, během večera prvního dne bowling a squash.

 

Podrobné informace včetně programu a přihlášky najdete na internetových stránkách www.CNE.cz.



Fotovoltaické Fórum a Energetická konference
6. a 7. listopadu 2012
Hotel Lions Nesuchyně
Informace a přihláška www.CNE.cz

Tomáš Baroch
Czech Nature Energy a. s.