Více času na podstatné

INTERAKTIVNÍ SBORNÍK (ARCHIV) ODPADOVÉHO FÓRA 2006 - 2010

04.11.2011 15:44

Redakce Odpadového fóra připravuje interaktivní sborník, nebo chcete-li archiv, pěti ročníků časopisu 2006 až 2010. Tento sborník bude umístěn na DVD, bude obsahovat plná znění všech čísel a jejich příloh za uvedené období a opatřen software, který umožní pokročilé vyhledávání v celém jejich obsahu.

Toto DVD spolu s prosincovým číslem časopisu obdrží zdarma všichni pravidelní odběratelé časopisu a další budou prodávány zájemcům na základě nabídky na internetu a na odborných odpadářských akcích.

Ještě je čas, aby firmy, které by měly zájem o umístění jejich firemního banneru do tohoto sborníku, si toto objednaly v redakci Odpadového fóra, kontakt: forum@cemc.cz. Cena se pohybuje od 2000 Kč do 16 000 Kč (bez DPH) podle atraktivity umístění a velikosti banneru. Podrobnější informaci o sborníku, variantách umístění a velikosti banneru a příslušných cenách jsou ZDE.

Zájemci o sborník, kteří nejsou v tuto dobu předplatiteli časopisu, jej mohou získat tak, že si
    - buď objednají odběr časopisu ještě od letošního prosincového čísla, kontakt dupress@seznam.cz;
    - nebo si u vydavatele časopisu objednají zaslání samotného sborníku, kontakt: nemergut@cemc.cz, cena 200 Kč bez DPH, pro školy, veřejnou správu a       neziskové organizace je sborník zdarma.