Více času na podstatné

Ministerstvo průmyslu a obchodu zahájilo další etapu Ekoauditu

02.09.2015 08:08

ZÁSADNÍ! Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) zahájilo další aktualizaci formou sběru podnětů, návrhů a připomínek k právním předpisům z oblasti životního prostředí, které způsobují nadměrnou a neopodstatněnou administrativní a finanční zátěž podnikatelským subjektům.

Screening v rámci nové etapy Ekoauditu je zaměřen zejména na následující zákony: o odpadech, o ochraně ovzduší, o látkách poškozují ozonovou vrstvu a o fluorovaných skleníkových plynech, obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů, vodách, vodovodech a kanalizacích, obalech, IPPC, IRZ, o ochraně příroda a krajiny, EIA, PZH, předcházení ekologické újmě a o chemických látkách a směsích.

Pro podněty a připomínky prosím využijte níže uvedený formulář, který zašlete na studentj@cemc.cz. MPO stanovilo termín 12. října 2015, proto prosíme o zaslání podkladů nejpozději do 10. října 2015. Další podklady k Ekoauditu (přehled stávajících úkolů z předchozích fází ekoauditu, přehled splněných úkolů z předchozích fází, rodné listy nových úkolů...) najdete ZDE.

 

Dokumenty ke stažení:

EKOAUDIT_Dotazník.doc