Více času na podstatné

Pozvánka na odborný seminář MPO v rámci veletrhu ENVIBRNO 2012 - Druhotné suroviny ve stavebnictví

01.03.2012 09:43

Ministerstvo průmyslu a obchodu ve spolupráci s Asociací pro rozvoj recyklace stavebních materiálů v ČR a Českomoravskou komoditní burzou Kladno pořádá v rámci mezinárodního veletrhu ENVIBRNO 2012 odborný seminář na téma „Druhotné suroviny ve stavebnictví (technologie pro získávání a zpracování druhotných surovin a zkušenosti s využitím produkovaných výrobků)“.

Seminář je zaměřen na aktuality v oblasti využívání druhotných surovin jako náhrady primárních přírodních zdrojů za účelem jejich úspory a zároveň jako prevence vzniku odpadů. Zástupci jednotlivých podnikatelských subjektů a výzkumných organizací budou prezentovat inovativní technologie na zpracování a využívání druhotných surovin, zkušenosti s provozem těchto technologií a zkušenosti s uplatněním nových výrobků z druhotných surovin na trhu.
Seminář je určen podnikatelům, odborníkům z oblasti zpracování a využívání druhotných surovin, pracovníkům státní správy a samosprávy, vědecké a výzkumné sféře, studentům zejména vysokých škol, ale i jiných, a dalším zájemcům z řad veřejnosti.

Seminář se uskuteční 25. dubna 2012 od 9:30 do 14:00 hodin v Hlavní administrativní budově areálu (1. patro) výstaviště Brno. Vstup na seminář je volný. K účasti na semináři není nutná registrace. Občerstvení pro účastníky je zajištěno.

Přijďte si poslechnout aktuální informace o současném stavu využívání druhotných surovin zejména ve stavebnictví a diskutovat o tom, co brání jejich vyššímu využívání.

 

Dokumenty ke stažení: Program Semináře MPO_ENVIBRNO 2012.pdf (396 kB)