Více času na podstatné

Pozvánka na Sektorový seminář: Podnikatelské příležitosti v projektech zahraniční spolupráce EU - sektor ENERGETIKA (včetně obnovitelných zdrojů energie)

27.10.2011 15:23

Dne 24.listopadu 2011 se uskuteční další z cyklu pravidelných seminářů věnovaných problematice podnikatelských příležitostí v projektech zahraniční spolupráce EU. Seminář pořádají Stálá zastoupení členských států při EU společně s podnikatelskými reprezentacemi v Bruselu.

Projekty ve třetích zemích, které Evropská unie v rámci zahraniční spolupráce každoročně financuje, nabízí řadu příležitostí pro podnikatelské i neziskové subjekty ze členských států EU. Subjekty působící v sektoru energetiky, včetně obnovitelných zdrojů energie, mají nyní jedinečnou možnost zúčastnit se této osvětové akce, jež je tentokrát zaměřena právě na sektor energetiky v projektech vnější pomoci EU.

Seminář nabídne aktuální informace o plánovaných projektech a seznámí účastníky s procesními pravidly pro účast ve výběrových řízeních. Zároveň je tato akce skvělou příležitostí sejít se se zástupci firem z jiných členských států a získat kontakty na případnou budoucí spolupráci nebo např. společnou účast v tendrech. Semináře se zpravidla účastní kolem 200 podnikatelských i neziskových subjektů z celé EU.

Veškeré další informace jsou k dispozici na https://sectorseminars.eu/.

Registrovat na seminář se lze on-line na uvedených stránkách. Termín pro registraci byl prodloužen do konce října. Informace o platbě účastnického poplatku a ubytování Vám budou zpřístupněny po dokončení registrace.