Více času na podstatné

Prezentace ze semináře "Dopady změn klimatu na vodní režim"

16.05.2014 11:06

MPO společně s Asociací pro vodu ČR uspořádalo dne 24. 4. 2014 v Brně seminář "Dopady změn klimatu na vodní režim", který se konal v rámci veletrhu ENVIBRNO 2014.

Odbor ekologie MPO organizoval společně s Asociací pro vodu ČR odborný seminář na téma "Dopady změn klimatu na vodní režim", který se konal dne 24. 4. 2014 v rámci Mezinárodního veletrhu techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí — ENVIBRNO 2014.

Úvodní slovo k semináři pronesli zástupci MPO a společnosti Sweco Hydroprojekt a.s. Účastníci byli upozorněni na možnost vyplnit připravené dotazníky mapující zájem o zvolená témata a návrhy na téma semináře v příštím roce.

Seminář v několika prezentacích seznámil účastníky s novými trendy v oblasti protipovodňové ochrany, s možnostmi využití srážkových a barevných vod a s novými technologiemi čištění odpadních vod. Přednesené prezentace jsou uvedeny v příloze.

Akce se zúčastnilo cca 40 zástupců z řad odborných organizací i veřejnosti.

Seminář na aktuální témata týkající se problematiky ochrany a využívání vod pořádalo MPO ve spolupráci s CZWA ČR v rámci tohoto veletrhu již po několik ročníků za sebou.

 

Přílohy ke stažení

 

 

Zdroj: MPO