Více času na podstatné

Průzkum: Postoj společnosti k projektu čisté mobility ve vztahu k jeho medializaci a propagaci

10.10.2017 19:14

Redakce www.tretiruka.cz byla oslovena s pomocí anonymního výzkumu souvisejícího se zpracováním diplomové práce. Cílem diplomové práce je analýza postoje vybraného vzorku společnosti k projektu čisté mobility z pohledů vnímání projektu k šetrnosti k životnímu prostředí a dostatečnosti jeho medializace a propagace. Redakce ráda vyhověla a předem děkujeme čtenářům za účast v průzkumu.

 

Vážená paní, vážený pane,

obracím se na Vás s prosbou Vašeho zapojení do výzkumu souvisejícího se zpracováním mé diplomové práce s názvem „Vybrané projekty realizované v oblasti životního prostředí a jejich provázanost na potřeby environmentálního vzdělávání dospělých“.

Cílem diplomové práce je analýza postoje vybraného vzorku společnosti k projektu čisté mobility z pohledů vnímání projektu k šetrnosti k životnímu prostředí a dostatečnosti jeho medializace a propagace.

Dovolte mi, abych Vám krátce vysvětlila hlavní téma mého šetření:

Čistá mobilita klade hlavní důraz na aktivní přístup obyvatel k životnímu prostředí, ve kterém žijí. Zejména na zlepšování  vztahu týkajícího se změny přístupu k dopravě, který je komfortní, ale také co nejméně zatěžuje životní prostředí – např. pěší chůze, jízdní kolo, veřejná a městská hromadná doprava, elektromobilita a jiné formy individuální dopravy s nízkými emisemi, bike-sharing, car-sharing a vše, co lze užít společně, a mnoho dalšího.

Velice děkuji za Vaši vstřícnost a přeji příjemný den.

Dotazník spustíte kliknutím na tento odkaz: https://www.survio.com/survey/d/L6N8X8O4D4J3Y1D1K

 

S přátelským pozdravem

 

Bc. Jana Turková