Více času na podstatné

Šetřílkovi: vyzkoušejte si realizovat úsporná opatření. Hrajeme o hodnotné ceny jako je i mobilní telefon Samsung Galaxy S4!

02.04.2013 13:08

Že neznáte Šetřílkovi? Chyba! Je to rodinka jako ta vaše. Každý má své touhy, ale také vrtochy, které něco stojí. A do toho ještě složenky za elektriku, vodu a plyn. Sem tam se přihodí něco nečekaného. A to všechno jsou náklady navíc. Pokud nechcete volat doktora Chocholouška, zapojte rozum a pusťte se s naší rodinkou do hry! Nejenže se naučíte skvěle hospodařit s penězi a ještě si vyzkoušíte na nečisto třeba zateplit dům, hrajeme o super ceny!

 

 

Hlavní cenou je žhavá novinka Mobilní telefon Samsung Galaxy S4! Když nebudete první nevadí. Druhá cena v podobě příspěvku ve výši 9 000Kč na: úhradu platby za vodu, plyn a elektřinu v roce 2012, anebo nákup spotřebiče/ů v energetické třídě A+++, anebo nákup kotle (min. III. emisní třída), anebo přestavbu automobilu (LPG, CNG), anebo domovní čističku odpadních vod nebo nádrž na využití dešťové vody určitě stojí za to!

Vaším úkolem ve hře bude realizovat úsporná opatří s cílem rodině Šetřílků maximálně snížit účty za vodu, plyn, pohonné hmoty a energii. Pro větší energetická opatření, jako je zateplení, máme pro vás připraven úvěr. Nebo naopak pokud budete mít dostatek volných finančních prostředků určitě založte nějaké spoření. Nesmíte však zapomínat, že každý z rodiny má své přání a touhy. Když si přečtete naše rady na www.setrilkovi.cz hravě zodpovíte kvizové otázky a získáte toliko důležité plusové body do hry.

Cílem hry je poukázat na skutečnost, že dosažením environmentálně šetrných cílů dosáhneme také úspor finančních prostředků.

 

Hru je možné stáhnout na Gogole play - ZDE

 

Projekt Hravě šetřím svou kapsu i přírodu je spolufinancován z prostředků Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Projekt se zaměřuje na občanské vzdělávání, konkrétně na oblast odpovědného přístupu k životnímu prostředí a udržitelnému rozvoji. Cílem projektu je environmentální osvěta veřejnosti. Projekt se primárně zaměřuje na environmentální problémy související s provozem běžné domácnosti, a to konkrétně v oblastech: odpady a obaly, ochrana vod a snižování spotřeby, ochrana ovzduší, snižování energetické spotřeby a doprava.

 

 

Přehled cen:

  • 1. Místo – Mobilní telefon Samsung Galaxy S4
  • 2. Místo – Příspěvek ve výši 9 000Kč na:

            - úhradu platby za vodu, plyn a elektřinu v roce 2012, anebo

            - nákup spotřebiče/ů v energetické třídě A+++, anebo

            - nákup kotle (min. III. emisní třída), anebo

            - přestavbu automobilu (LPG, CNG), anebo

            - domovní čističku odpadních vod nebo nádrž na využití dešťové vody

  • 3. Místo – Wellness víkend pro 2 osoby v ČR v hodnotě 3 500 Kč dle vlastního výběru
  • 4. Místo – Balíček úsporných předmětů do domácnosti v hodnotě 2 500Kč
  • 5. Místo – Balíček s dárkovými předměty v hodnotě 1 000Kč

 
Hra o ceny začíná na Apríla. Kdo šetří, má za tři. Více na www.setrilkovi.cz. Hodně štěstí!

 

______________

České ekologické manažerské centrum (CEMC) je sdružením českých podniků a podnikatelů. Bylo založeno v roce 1992 pro šíření znalostí o environmentálním managementu v českém průmyslu. Posláním CEMC je podílet se na snižování nebezpečí z průmyslové a jiných činností pro životní prostředí a zároveň přispívat ke zvyšování efektivity podnikání. CEMC slouží jako zdroj informací o eko- efektivnosti a jako katalyzátor stimulující zavádění environmentálního managementu. CEMC je členem mezinárodní sítě pro environmentální management (INEM), Spolku pro interdisciplinární a mezinárodní management (VIIM) a Českého národního výboru Mezinárodní obchodní komory (ICC). CEMC je vydavatel odborného časopisu Odpadové fórum a odborného environmentálního portálu www.tretiruka.cz.