Více času na podstatné

SFŽP nabízí asistenční služby k monitorovacímu systému

21.04.2017 20:00

Máte již uzavřenou smlouvu o dílo na realizaci projektu a nejdou vám do monitorovacího systému IS KP14+ vložit podklady k Rozhodnutí o poskytnutí dotace (RoPD)? Nebo vám v monitorovacím systému cokoliv nefunguje a brzdí se tak zahájení realizace a financování vašeho projektu? Pak přijďte na Státní fond životního prostředí ČR, kde vám poradí, jak na to.

Příjemcům dotací SFŽP nabízí asistenční služby k práci s monitorovacím systémem. Tato nabídka se týká pouze projektů s uzavřenou hlavní realizační smlouvou. Každé úterý v době od 12 do 15 hodin budou na SFŽP ČR k dispozici metodici, projektoví a finanční manažeři, kteří vám rádi pomohou s vyplňováním dat do IS KP14+. Přímo za jejich asistence budete moci do systému vložit podklady, vyplnit potřebné informace a doladit technické detaily.

Nezapomeňte si proto s sebou přinést všechny podklady, které budete při vkládání a vyplňování potřebovat. Máte-li o asistenční služby zájem, ohlaste se e-mailem svému projektovému manažerovi (v kopii dagmar.neradova@sfzp.cz) a domluvte si konkrétní termín. Pilotně Fond začíná již v týdnu od 1. 5. 2017.

Informace pro žadatele k RoPD light i hard jsou na webu SFŽP - ZDE

 

Zdroj: SFŽP