Více času na podstatné

Odpady, hodnocení ekoinovací a inovace v čištění odpadních vod se představí jako aktuální témata v doprovodném programu veletrhu ENVIBRNO

18.03.2013 10:31

Ve dnech 23. až 27. dubna se na brněnském výstavišti uskuteční další ročník Mezinárodního veletrhu techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO. Vystavovatelé veletrhu představí novinky a trendy v oborech environmentálních technologií a služeb. Nabídku vystavovatelů doplňuje doprovodný program veletrhu, který se koná pod záštitou a ve spolupráci s ministerstvy a odbornými asociacemi. Za všechny jmenujme například Ministerstvo životního prostředí, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo pro místní rozvoj, CzechInvest, Svaz měst a obcí ČR, Asociace pro vodu ČR a další oborové asociace a svazy.

 

Semináře - ENVIBRNO:

Další informace k seminářům na téma odpadů (ODPADY 2013 a jak dál? Aneb budeme dále skládkovat?, Problematika černých skládek a hospodaření s odpady), najdete ZDE.

Další informace k semináři "Inovativní technologie v oblasti čištění komunálních a průmyslových odpadních vod včetně zpracování a využití kalů z ČOV", Více ZDE.