Více času na podstatné

Veletrh FOR THERM v Praze Letňanech představí 18. - 22. 9. 2012 více vystavovatelů i atraktivní doprovodný program

28.07.2012 12:12

V termínu od 18. do 22. září 2012 proběhne v Letňanech specializovaný veletrh vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky. Veletrh FOR THERM se každoročně koná souběžně s nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v Česku FOR ARCH, který letos vstoupí již do svého 23. ročníku. Letošního ročníku se zúčastní více firem z celé České republiky i ze zahraničí než v roce předcházejícím. Návštěvníci se tak mohou těšit na desítky zajímavých expozic, nové produkty a technologie.

 

Veletrh doplňuje atraktivní a přednáškově bohatý doprovodný program. Zvýrazněným tématem je pro tento rok „Ekologické vytápění – pelety, dřevo a biomasa“, kterému bude věnován rozsáhlý přednáškový blok v úterý, 18. září 2012.

 

Ve spolupráci s Českým ekologickým manažerským centrem nabídne veletrh návštěvníkům seminář zaměřený na „Praktické zkušenosti s instalacemi, provozem a diagnostikou slunečních kolektorů“. Těšit se však můžete také na příspěvky „Ekonomika provozu tepelných čerpadel a praktické zkušenosti“ či „Ventilační tepelná čerpadla – řízené větrání ohřev vody TUV a topení pro nízkoenergetické domy“.

 

Doprovodný program se však v letošním roce ještě více zaměří na projektanty, pro které je ve spolupráci s Cechem kamnářů ČR připraven na pátek 21. 9. 2012 od 14 hodin odborný seminář s názvem „Krby a kachlová kamna na dřevo v nízkoenergetických domech“.

 

Další přednášky pro návštěvníky připravil například i portál TZB-info, který ve svém příspěvku zdůrazní změny související s novelou zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Více informací o odborném doprovodném programu získáte na www.for-therm.cz.

 

PVA EXPO PRAHA v Letňanech je dobře dostupné městskou hromadnou dopravou a připraveno je také více než 3 000 parkovacích míst! Srdečně zveme k návštěvě!