Více času na podstatné

Veřejná debata k implementaci metodiky a interaktivní mapy "ReStEP" již příští týden!

17.04.2014 12:44

Zveme Vás na veřejnou besedu k implementaci metodiky a interaktivní mapy "ReStEP". Obnovitelné a druhotné zdroje energie mohou životní prostředí zatěžovat svými nároky na prostor, suroviny, dopravu, ráz krajiny. Ne pro všechna místa jsou vhodné všechny druhy OZE a typy technologií, každá lokalita má svébytný charakter a nabízí člověku určité podmínky. Učíme se tyto podmínky číst, shromažďovat a v podobě interaktivní mapy je předkládat všem, kdo mají o tuto problematiku zájem.

 

Místo konání:

Fakulta životního prostředí, UJEP

Králova Výšina 3132/7, Ústí nad Labem, aula - přízemí

Den: 23.4.2014

Čas: 10:00 – 12:00

 

Veřejná beseda je součástí projektu Regional Sustainable Energy Policy based on the Interactive Map of Sources (ReStEP) řešeného konsorciem vedeným Českou zemědělskou univerzitou a spolufinancovaného z evropského programu LIFE+

Projekt ReStEP si klade za cíl vypracovat, zavést do praxe, otestovat a rozšířit v rámci veřejné správy i podnikatelské sféry novou komplexní metodu pro navrhování a posuzování energetických záměrů, a to z hlediska efektivního využití přírodních zdrojů a reálné ochrany ŽP prostřednictvím interaktivní mapy lokálních podmínek.

 

Dokument ke stažení:

Restep_letacek_verejnost.pdf (1411131)