Více času na podstatné

Veřejném projednání Aktualizace státní energetické koncepce

08.11.2013 08:04

Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) oznámilo termín veřejného projednávání Aktualizace státní energetické koncepce. Veřejné projednání koncepce včetně posouzení vlivů koncepce na životní prostředí dle zákona o posuzování vlivů na životní prostředí se uskuteční dne 21. listopadu 2013 od 15 hod. v Kongresovém sálu interhotelu Ambassador, Václavské náměstí 5—7, 111 24 Praha 1. Veřejné projednání je určeno zástupcům státní správy a veřejné správy, akademické sféry, podnikatelských subjektů, nevládních organizací a další zainteresované veřejnosti.

MPO dále uvádí, že příspěvky, stanoviska a připomínky k projednávaným dokumentům je možné zasílat na adresu Odboru surovinové a energetické bezpečnosti, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 32, 110 15 Praha 1 a Odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence, Ministerstvo životního prostředí, Vršovická 65, 100 10 Praha 10, a to nejpozději do 30 dnů ode dne zveřejnění návrhu koncepce na úřední desce posledního kraje. Tento termín bude uveden v Informačním systému SEA.

Do návrhu koncepce včetně vyhodnocení jejích vlivů na životní prostředí lze také nahlédnout v Informačním systému SEA - ZDE.