Více času na podstatné

Webový seminář k přípravě na registraci REACH 2018

13.05.2015 08:13

ECHA bude pořádat dne 24. června 2015 od 10 hodin první z několika plánovaných webových seminářů zaměřených na praktické informace pro úspěšné zvládnutí registrace chemických látek v termínu do 31. května 2018. Na seminář se můžete zaregistrovat do 31. 5. 2015.

Cílem tohoto semináře je poskytnout důležité informace firmám, které nemají žádné zkušenosti s registrací podle nařízení REACH. Seminář poskytne základní povědomí o tom, které látky bude potřeba zaregistrovat před konečným termínem v roce 2018, jaké informace jsou požadovány a s jakými náklady z rozpočtu je třeba počítat. Můžete získat jasnou představu o tom, jak postupovat a kde získat další informace.

V závěru semináře bude zodpovězena řada vašich dotazů souvisejících s registrací.

Program webového semináře, registrační formulář a rovněž prezentaci po ukončení semináře naleznete na stránce agentury ECHA v rubrice webinars.

 

Pokud jste předběžně registrovali látky, které vyrábíte nebo dovážíte ze zemí mimo EU v množství vyšším než jedna tuna, avšak nižším než 100 tun ročně, a zatím jste je nezaregistrovali, pak se na vás vztahuje lhůta pro registraci podle nařízení REACH, kterou je 31. květen 2018.

 

Další informace:

Internetová stránka REACH 2018

 

 

Zdroj: MPO, ECHA