Více času na podstatné

AKTUÁLNÍ LEGISLATIVA V OBLASTI INTEGROVANÉ PREVENCE 2014 - vyhláška č.. 288/2013 Sb., a souvisejícÍ metodické dokumenty v oblasti IPPC

12.06.2014 09:22

UŽITEČNÉSEMINÁŘE.cz se Vás dovolují pozvat na seminář "AKTUÁLNÍ LEGISLATIVA V OBLASTI INTEGROVANÉ PREVENCE 2014 - vyhláška č.. 288/2013 Sb., a související metodické dokumenty v oblasti IPPC", který se uskuteční 11. září 2014 v Praze.

Zájemci o problematiku integrované prevence a provozovatelé průmyslových zařízení budou seznámeni s aktuálním legislativním rámcem v této oblasti. Důraz bude kladen zejména na podrobné vysvětlení metodických dokumentů, které navazují na nový prováděcí předpis (vyhláška č. 288/2013 Sb.), a jejich kontextu.

Budou prezentovány i dosavadní zkušenosti s těmito dokumenty, nejčastější dotazy a také užitečné zdroje podpůrných informací. Účelem je zlepšit orientaci v integrované prevenci, zpřístupnit využívání flexibilních mechanismů (výjimka z BAT) a zefektivnit plnění požadavků v této oblasti. 

Seminář bude vycházet z praktických poznatků přednášejících doplněných o dotazy účastníků.

 

Přednášející:

Ing. Jan Slavík, Ph.D. (vedoucí oddělení IPPC a IRZ Ministerstvo životního prostředí, Odbor posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence)

Ing. et Ing. Skoba Ondřej (Krajský úřad Zlínský kraj, Odbor životního prostředí a zemědělství, oddělení hodnocení ekologických rizik, Integrovaná prevence)

 

Další infromace:

Termín: Čtvrtek 11. září 2014, přednášky 9:00 - 15:00 hodin

Místo konání: Praha, Konferenční centrum CITY - Pankrác

Cena: 1417,- Kč bez DPH

 

Další informace získáte na UŽITEČNÉSEMINÁŘE.cz - ZDE