Více času na podstatné

Česká asociace odpadového hospodářství se v krátké době opět rozrůstá, tentokrát o významnou českou odpadovou společnost

08.11.2012 10:29

Po již zveřejněném říjnovém vstupu společnosti Marius Pedersen do ČAOH, má tato asociace dalšího nového člena. Na počátku listopadu vstoupila do nově a aktivně pojaté ČAOH významná středočeská odpadová společnost MPS Kladno.

„Jsem rád, že v našich řadách mohu nově přivítat tuto ryze českou a dlouhodobě úspěšnou odpadovou společnost, která poskytuje své služby mnoha tisícům obyvatel ve středních Čechách.“ říká Ing. Havelka. A k věci doplňuje, že s ohledem na aktuálně probíhající další jednání s aktivními odpadářskými společnostmi, které se nově chtějí v rámci ČAOH podílet na dění v odpadovém hospodářství věří, že tato asociace má poměrně silný sjednocující potenciál. Potenciál, který může vést ke konstruktivní odborné, legislativní a koncepční práci na vhodných cestách budoucího směřování odpadového hospodářství v ČR tak, aby tyto cesty byly smysluplné, ekonomicky realistické a zejména funkční v praxi.