Více času na podstatné

Dnes začaly pražské průmyslové veletrhy

09.05.2017 17:18

Nabízí přehlídku novinek v elektromobilitě, netradiční možnosti využití 3D tisku a řadu průmyslových inovativních technologií. Akce probíhá v prostorách PVA EXPO PRAHA až do pátku 12. května 2017 a na výstavní ploše přesahující 8.000 m2 nabízí 233 vystavovatelů. Doprovodný program láká na největší výstavu 3D tisku v ČR – 3Dexpo včetně vyhledávaného „Souboje 3D tiskáren“ a také 3. ročník mezinárodního ENERGO SUMMITu.

Oblečení i lidské protézy z 3D tiskárny

Aktuální trendy a novinky v oboru 3D tisku představuje veřejnosti největší česká přehlídka 3D tisku a technologií 3Dexpo 2017. Návštěvníci budou moci sledovat unikátní „souboj 3D tiskáren“, pod vedením profesionálů si postavit vlastní 3D tiskárnu nebo se zapojit do workshopu s přední českou módní návrhářkou Alžbětou Moreno a vytvořit si originální oblečení či boty pomocí těchto technologií.

Organizátoři letos věnují dvojnásobnou výstavní plochu oproti loňsku elektromobilitě. Návštěvníci spatří první poštovní elektromobil v ČR StreetScooter, Teslu Model S, model X a Teslu Roadster, ale také elektromobily automobilek Nissan, Volkswagen či Aixam. Spojení designu a moderní technologie zastoupí první ryze česká rychlonabíjecí stanice pro elektromobily navržené přední designérkou Annou Marešovou.

Kdy se stane Praha „Smart City“?

O aktuálních trendech v moderních technologiích nezbytných pro realizaci strategií SMART CITY budou hovořit odborníci v rámci ENERGO SUMMITu. Třetí ročník významného setkání profesionálů nejen z energetiky se uskuteční ve čtvrtek 11. května 2017 v Kongresovém sále PVA EXPO PRAHA.

Praktické informace pro návštěvníky

Průmyslové veletrhy Praha probíhají ve dnech 9. – 12. 5. 2017 v PVA EXPO PRAHA, otevírací doba je úterý – čtvrtek do 9.00 - 18.00 hod., v pátek od 9.00 - 15.00 hod. Plné vstupné činí 150 Kč, zlevněné vstupné 100 Kč po registraci na webu https://forenergo.cz/sleva nebo https://prumysloveveletrhy.cz/sleva. Parkovací prostory pro potřeby vystavovatelů mají kapacitu až 700 míst uvnitř areálu, pro návštěvníky až 2500 míst v bezprostřední blízkosti areálu. Je možné využít i záchytná parkoviště P+R v návaznosti na Pražskou integrovanou dopravu.

Aktuální informace sledujte na https://PrumysloveVeletrhyPraha.cz a https://energosummit.cz.