Více času na podstatné

E.ON Energy Globe Award: Vyhraj 500.000,- Kč!

15.03.2011 08:26

V pořadí již třetí ročník prestižní soutěže oceňující projekty, které šetrně využívají energii, startuje v těchto dnech v České republice. Soutěž E.ON Energy Globe Award ČR, která je často nazývána také jako udělování „ekologických Oskarů“, má v České republice sedm soutěžních kategorií: Země, Oheň, Voda, Vzduch, Mládež, Obec a Kutil. Přihlásit se do ní může opravdu každý a navíc zcela zdarma. Nejlepší projekty v jednotlivých kategoriích získávají prestižní ocenění a také možnost účastnit se světového finále soutěže zaměřené na úspory energie a ochrany životního prostředí.

O velkém zájmu o českou část prestižní soutěže svědčí i minulý ročník, do kterého se přihlásilo celkem 276 projektů, ze kterých odborná porota vybírala tři finalisty v každé kategorii. Mezi vítězi se tak objevily nejen úsporné projekty velkých společností, ale i zajímavé a inovativní projekty drobných kutilů a mládeže.

Hlavním posláním soutěže je národní i mezinárodní zviditelnění úspěšných ekologicky zaměřených projektů a zároveň podpora vědomí všech lidí na naší planetě, že mohou a musejí něco udělat pro kvalitní životní prostředí.

 

Jak se přihlásit:

Pokud chcete přihlásit svůj projekt do E.ON Energy Globe Award ČR je nutné vyplňit přihlašovací formulář.

Formulář můžete vyplnit buď online, nebo zaslat poštou vyplněný PDF formulář (PDF, 1379 kB) společně se svými podklady a s dalšími dokumentačními materiály (v elektronické nebo vytištěné podobě) na adresu:

 

E.ON Česká republika, s.r.o.
Team E.ON Energy Globe
F.A.Gerstnera 2151/6
370 49 České Budějovice
e-mail: projekty@energyglobe.cz (pro elektronické zásilky).

 

Uzávěrka přihlášek: 15. dubna 2011

 

Další informace ZDE