Více času na podstatné

ECHA pořádá "8th Stakeholders´ Day"

11.02.2013 08:29

ECHA bude pořádat 26. března 2013 ve výstavní a konferenční hale v Helsinkách již "8th Stakeholders´ Day". Akce bude zaměřena na MSP a především na registranty, kteří se připravují na konečný termín registrace v roce 2013. Konference nabízí účastníkům možnost získat informace o všech novinkách a aktivitách ze strany ECHA, evropských průmyslových asociací a nevládních organizací (NNO).

Vzhledem k blížícímu se konečnému termínu druhé vlny registrací (31. 5. 2013), poskytuje konference platformu pro registranty, kteří připravují jednotlivá podání a mohou zde získat poslední rady a pokyny.

Nově potvrzení přednášející budou hovořit např. o posouzení chemické bezpečnosti a Chesar (nástroji pro posouzení a oznámení chemické bezpečnosti); poskytnou praktické rady k hodnocení látky i o tom, jak může průmysl spolupracovat při vytváření žádosti o povolení, o pohledu NNO a jejich úloze v této oblasti.

On—line registrace na konferenci probíhá až do úterý 5. března 2013. K dispozici je také program konference.

Účast na konferenci je bezplatná.

Tak jako v předcházejících letech ECHA nabízí možnost účastnit se individuálních osobních schůzek s odborníky agentury, prodiskutovat s nimi individuální problémy a získat doporučení k jejich vyřešení. Konferenci bude možné sledovat na internetových stránkách ECHA online, odkaz agentura sdělí 24 hodin před zahájením události.

Další podrobnější informace naleznete na internetové stránce konference.

 

Zdroj: MPO