Více času na podstatné

POZVÁNKA: Nakládání s chemickými látkami a směsmi v praxi

21.10.2014 10:31

Společnost EKONOX s.r.o., si Vás dovoluje pozvat na seminář: „Nakládání s chemickými látkami a směsmi v praxi.“, který se bude konat 25. 11. 2014, v hotelu Palcát v Táboře. Cílem semináře není účastníky zbytečně zatěžovat jednotlivými paragrafy a citacemi vybraných ustanovení legislativy, ale rádi bychom účastníkům předali praktické informace a zkušenosti v oblasti nakládání s chemickými látkami/směsmi, které jsme v rámci naší dlouholeté praxe získali, ať už při provádění vnitropodnikových auditů přímo u provozovatelů, tak také při jednáních s orgány státní správy.

Aby nebyl pohled na danou problematiku pouze jednostranný, své zkušenosti a doporučení v oblasti nakládání s chemickými látkami/směsmi přednesou odborníci z krajského úřadu Jihočeského kraje, odboru životního prostředí a zemědělství, z krajské hygienické stanice či z oblastního inspektorátu práce.

Účastníci semináře získají potvrzení o školení v oblasti nakládání s chemickými látkami/směsmi.

Nabízíme Vám také možnost představit svou firmu a její výrobky nebo služby formou firemní prezentace, rozdáváním propagačních materiálu nebo využitím reklamní plochy v průběhu semináře. 

 

Více informací a program semináře naleznete ZDE