Více času na podstatné

Poskytování energetických služeb se zárukou (EPC) nejen ve veřejném sektoru

19.09.2016 08:24

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na seminář v rámci ENERGFY TOUR 2016 „Poskytování energetických služeb se zárukou (EPC) nejen ve veřejném sektoru“, který proběhne v Praze, Jihlavě a Olomouci během měsíce října a listopadu. Cílem akce je podpora metody EPC jako efektivního nástroje pro realizaci úsporných opatření v budovách. Metoda je primárně vhodná pro opatření technologického charakteru a nachází uplatnění v téměř všech typech budov s náklady na energie vyššími než 3 miliony korun ročně.

Pro klienta jsou hlavními přínosy projektu řešeného metodou EPC záruka za dosažení úspor, transparentní vyhodnocení výsledků a jeden smluvní partner po celou dobu trvání smluvního vztahu. Úspory jsou zpravidla použity na splácení nákladů projektu, v případě přání klienta je v rámci jedné smlouvy zajištěno i financování úsporných opatření.

V zájmu komplexní renovace budov je vhodné a možné kombinovat metodu EPC s dotačními programy, které mohou poskytnout finanční prostředky pro nákladná stavební opatření s dlouhou dobou návratnosti.

V ČR bylo dosud realizováno více než 200 projektů s celkovou investicí do úsporných opatření ve výši 2,5 mld. Kč. Akce probíhá pod záštitou Středočeského kraje, Kraje Vysočina a Olomouckého kraje.

 

TERMÍN A MÍSTA KONÁNÍ:       

  • 11. 10. 2016 – PRAHA (Krajský úřad Středočeského kraje)
  • 25. 10. 2016 – JIHLAVA (Krajský úřad Kraje Vysočina)
  • 16. 11. 2016 – OLOMOUC (Krajský úřad Olomouckého kraje)

 

TÉMATA a PROGRAM ENERGFY TOUR 2016:

  • Poskytování energetických služeb se zárukou nejen ve veřejném sektoru
  • Energetický audit a management hospodaření s energií
  • Průkazy energetické náročnosti budov

 

více k ENERGY TOUR 2016 - ZDE