Více času na podstatné

AREVA spouští nové internetové stránky pro Českou republiku

16.04.2012 09:39

Společnost AREVA spustila 4. duba 2012 nové webové stránky v českém jazyce. Je to krátce poté, co podepsala dohody o spolupráci s českými společnostmi, které se týkají podpory probíhajích a budoucích projektů souvisejících s výstavbou reaktorů EPRTM po celém světě, včetně projektu Temelín.

AREVA vytvořila tyto stránky, aby mohla co nejlépe prezentovat svou nabídku pro Českou republiku a dále rozvíjet vzájemné porozumění se stávajícími i novými partnery. Součástí webové stránky jsou také informace o reaktoru EPRTM. Reaktor EPRTM je nejbezpečnější a nejmodernější tlakovodní reaktor na trhu a je referenční technologií pro zajištění pokročilé jaderné bezpečnosti v Evropě. Jde o jediný reaktor generace III +, který byl certifikován několika evropskými orgány jaderného dozoru. V současnosti je tento reaktor ve výstavbě ve Finsku, Francii a Číně.

Informace uvedené na webových stránkách zahrnují videa a texty, které detailně představují technologii a výhody reaktoru EPRTM,, aktivity společnosti AREVA na českém trhu, její nabídku, organizaci, hodnoty a reference.

„Na českém trhu jsme pevně usazeni a snažíme se dále zvyšovat povědomí o našich aktivitách. Naše zákazníky a partnery zde podporujeme již řadu let. Naše spolupráce s českými vysokými školami v oblasti vzdělávání a na poli výzkumu a vývoje a stejně tak spolupráce s našimi dodavateli v oblasti průmyslu je více než úspěšná. Projekty výstavby reaktorů EPRTM i naše vlastní investice ve Francii, Finsku a Číně zajistily českému průmyslu zakázky v zařízení a službách za více než 1 miliardu korun, a to jen v posledních třech letech,” řekl Thomas Epron, regionální ředitel společnosti AREVA pro střední a východní Evropu, a dodal: „Těší nás, že jsme udělali další krok v prezentaci naší skupiny a vytvořením stránky v českém jazyce přispíváme k ještě užší vzájemné komunikaci. Informace o nás a technologii EPRTM budou nyní pro širokou veřejnost a naše dodavatele ještě dostupnější."

 

Zdroj: TZ https://cz.areva.com/