Více času na podstatné

CNG už i na Facebooku

11.01.2012 08:56

Od roku 2012 najdete všechny aktuální novinky v CNG, mapy plnicích stanic, ale i videa, fotografie a zajímavé odkazy na sociální síti Facebook v češtině. Stránku pro všechny fanoušky CNG najdete na https://www.facebook.com/cngfans.

„Počet Čechů na celosvětově nejrozšířenější sociální síti Facebook se za 12 měsíců meziročně zvýšil o téměř půl milionu na 3,3 milionu lidí a to je důvod, proč si myslíme, že bychom rádi zprostředkovali nejnovější informace o CNG právě této skupině“, říká Markéta Schauhuberová, manažerka ČPU. Celá čtvrtina uživatelů přistupuje upřes svůj chytrý telefon k sociálním sítím dokonce denně. Jejich podíl v internetové populaci v České republice je už téměř 30 procent. „I pro platformu Android už existuje přehled CNG stanic v celé Evropě a tak kdekoliv na cestě velmi jednoduše jejich uživatel zjistí, kde natankovat,“ dodává Schauhuberová.

S naším členem, Pražskou plynárenskou a.s., připravila Česká plynárenská unie na Facebooku soutěž o zapůjčení CNG vozidla zdarma na celý, libovolný víkend. „Stačí se přidat do skupiny CNG fanoušků a 15. února jeden z nich bude vylosován,“ říká Schauhuberová.

 

Zdroj: ČPU