Více času na podstatné

Co přinese nová tarifní struktura v elektroenergetice?

13.01.2016 08:25

Dne 21. ledna 2016 v Kongresovém centru Praha se uskuteční odborná konference na téma: „Co přinese nová tarifní struktura v elektroenergetice?“ s podtitulkem „První oficiální informace o úpravě tarifů v elektroenergetickém sektoru po téměř 15 letech a spuštění veřejného konzultačního procesu.“

Konference je určena širšímu publiku, především obchodníkům s elektřinou, provozovatelům distribučních a lokálních distribučních soustav, výrobcům elektřiny, dalším odborníkům z oblasti energetiky, včetně maloodběratelů a velkoodběratelů a jedinečnou možností, jak se seznámit s navrhovanou novou tarifní strukturou a názory účastníků.

V dopolední části budou informace prezentovány zástupci Energetického regulačního úřadu (ERÚ) a Ministerstva průmyslu a obchodu (MPO). Představeny budou informační webové stránky k nové tarifní struktuře včetně avizovaného konzultačního procesu. Následovat budou informace o vzniku nové tarifní struktury, hlavní důvody pro její zavedení, podmínky její tvorby, základní podmínky výpočtu a srovnání se zahraničím. Odpolední část konference přinese informace o nové tarifní struktuře z pohledu jednotlivých účastníků trhu s elektřinou.

Konferenci připracuje společnost Comenius ve spolupráci s ERÚ a MPO. Informace, program a možnost registrace na konferenci naleznete na adrese https://novetarify.comenius.cz.