Více času na podstatné

E.ON Prémie sníží cenu za dodávku elektřiny o 13 %

26.11.2014 12:26

Společnost E.ON přichází od 1. prosince s novým produktem E.ON Prémie, který snižuje cenu silové elektřiny o 13 %. Produkt je určen všem zákazníkům z řad domácností. Ti získají společně se slevou také garanci, že se jim cena elektřiny u nového tarifu po dobu 2 let nezvýší.

Nový produkt E.ON Prémie bude k dispozici od 1. prosince letošního roku a v porovnání se standardním ceníkem společnosti nabídne slevu 13 % ze silové ceny elektřiny. Roční úspora u domácností se bude díky tomu pohybovat v řádech stovek, v některých případech ale i tisíců korun ročně. „Roční platba u domácnosti, která využívá energii pro svícení a provoz běžných spotřebičů, se meziročně sníží o zhruba 450 Kč. Ještě více ušetří lidé, kteří elektřinou topí – v závislosti na jejich spotřebě a sazbě elektřiny zaplatí až o 3 000 Kč méně,“ říká Vladimír Vácha, tiskový mluvčí E.ON.

U E.ON Prémie navíc zákazníci obdrží garanci, že se jim cena elektřiny po dobu 24 měsíců od zahájení dodávky nijak nezvýší. „S E.ON Prémie získávají naši zákazníci produkt, který kombinuje jednu z nejnižších cen na trhu s nadstandardním zákaznickým servisem a širokým portfoliem energeticky efektivních produktů a služeb, které dlouhodobě nabízíme. E.ON tím naplňuje své předsevzetí vůči zákazníkům, kterým přináší produkty a služby, s nimiž mohou šetřit nejen peníze, ale i přírodu,“ říká Vladimír Vácha, tiskový mluvčí společnosti E.ON.

Zájemcům bude nový produkt k dispozici od příštího týdne. „O produkt E.ON Prémie si bude možné zažádat od 1. prosince, a to na naší zákaznické lince nebo pomocí online formuláře na www.eon.cz/premie,“ říká Vladimír Vácha.