Více času na podstatné

Elektroodpad jako téma pořadu Třináctka Plus ČRo Regina

25.04.2014 11:58

ROZHOVOR PO 13HODINĚ Dnes o tom, jak správně likvidovat, tedy třídit elektroodpad a jaké jsou možnosti jeho recyklace. Ptejte se Kristiny Mikulové, manažerky komunikace neziskové organizace Asekol. Třináctka Plus má telefonní číslo 604 31 13 13. Pořad moderuje dnes od 13:22 Jolana Nováková na vlnách Českého rozhlasu Regina 92.6 FM. Audioarchiv - ZDE.

 

 

Mohlo by Vás zajímat:

Proč je důležité odborné posouzení energetických parametrů našich domů a kolik nám může ušetřit peněz? Na to se na konci března v pořadu Třináctka Plus ptala Ivana Navrátilová. Jejím hostem byl Miroslav Mareš, předseda Asociace energetických auditorů. Záznam pořadu si poslechněte ZDE.

Jak Praha hospodaří s odpady? Ptali jsme se Jiřího Nouzy, náměstka primátora pro oblast infrastruktury a životního prostředí. Moderuje Ivana Navrátilová. Záznam pořadu si poslechněte ZDE.

O ceně, kvalitě a spotřebě pitné vody hovořil v rozhovoru s Ivanou Navrátilovou Petr Žejdlík, generální ředitel Pražské vodohospodářské společnosti. Záznam pořadu si poslechněte ZDE.

 

Zdroj: Český rozhlas Regina

Foto: Autor - Eva Odstrčilová (zprávařka Radiožurnálu)