Více času na podstatné

Jak získat finanční podporu z Operačního programu životního prostředí?

18.09.2019 09:27

Řešíte "Jak na odpady"? Vaše projekty stojí, protože nevíte, jak dosáhnout na dotace? Víte, že se většina chyb dělá ve výběrovém řízení a chcete se jim vyhnout? Zajímá Vás, na co si dát při kontrole pozor?

Advokátní kancelář Weinhold Legal a EY s účastí hostů ze Státního fondu životního prostředí a Institutu cirkulární ekonomiky, si Vás tímto dovoluje pozvat na nový seminář "Jak získat finanční podporu z Operačního programu životního prostředí".

Seminář je určen pro soukromoprávní i veřejnoprávní subjekty, které uvažují o realizaci projektů, jejichž cílem je ochrana a zlepšování kvality životního prostředí České republiky.

Cílem je poskytnout informace o budoucím vývoji v odpadovém hospodářství, možnostech a podmínkách čerpání dotace, nástrahách administračního procesu včetně výběrového řízení a další. Seminář se bude konat dne 9. října 2019 v 9:00 hodin v prostorách EY, Florentinum, Na Florenci 2116/15, Praha 1, Nové Město. Účastnický poplatek činí 500 Kč bez DPH. Všechny materiály i samotný seminář budou v českém jazyce.

 

Přednášející:

  • Ondřej Hartman, senior manager, EY
  • Martin Veverka, senior konzultant, EY
  • Jaroslav Vodáček, senior, EY
  • Adéla Šípová, advokát, Weinhold Legal

 

Hosté:

  • Tomáš Prokop, ředitel odboru odpadů, Státního fondu životního prostředí (SFŽP)
  • Lenka Richterová, Institut Cirkulární Ekonomiky (INCIEN)
 
Pokud máte zájem se zúčastnit, prosím, závazně potvrďte svou účast vyplněním registračního formuláře nejpozději do 4. října 2019. Vzhledem k omezené kapacitě doporučujeme, abyste se zaregistrovali co nejdříve.
 
Dokument ke stažení: