Více času na podstatné

Jaká podpora cirkularní ekonomiky čeká firmy díky novým dotacím?

20.05.2021 17:25

Zvažujete ve Vaší firmě modernizaci provozu, vývoj nových technologií, nebo úpravu procesů či designu výrobků? Díky různým dotačním výzvám můžete získat financování pro cirkulární projekty.

Velké, střední i malé firmy mohou v aktuálních dotačních výzvách získat dotace na mzdy, inovativní výrobní zařízení či testování svých produktů, pokud proukážou, že projekty přispívají rozvoji cirkulární ekonomiky a snižují negativní dopad činnosti na životní prostředí.

Dotační výzvy, typy projektů vhodné pro žádosti o dotace i celý proces přiblíží na svém webináři poradenské společnosti CIRA Advisory a MIDA Consulting.  Webinář se koná 3. června od 9:30 na platformě ZOOM. Registrace je možná už nyní ZDE.

Webinářem Vás provede:

Michala Pešková – je ředitelkou společnosti MIDA Consulting s více než 12 letou zkušeností s dotačním poradenstvím, pro klienty získala dotace ve výši 1,3 miliardy Kč s více než 90% úspěšností u žádostí, které s klienty podávala.

Laura Mitroliosová – je ředitelkou poradenské společnosti  CIRA Advisory  a odbornicí na cirkulární ekonomiku v českých firmách. Projekty konzultuje tak, aby jejich realizace skutečně posunula Vaši firmu blíže k cirkulárnímu fungování s respektem k životnímu prostředí.