Více času na podstatné

JARNÍ PRŮMYSLOVÉ VELETRHY V PRAZE ZAUJMOU SVOU ROZMANITOSTÍ

24.03.2015 11:58

Na výstavišti  PVA EXPO PRAHA v Letňanech proběhne v termínu od 21. do 23. dubna Soubor jarních průmyslových veletrhů. Představí se vystavovatelé z různých průmyslových oborů, navštívit můžete i speciální sekci zaměřenou na dopravu v průmyslu a připraven je také poutavý a zajímavý doprovodný program, v rámci kterého budou mimo jiné k vidění nejmodernější 3D technologie. Pořadatel se též aktivně zapojil do celoroční kampaně s názvem „2015 Rok průmyslu a technického vzdělávání“, kterou vyhlásil Svaz průmyslu a dopravy ČR.

 

Generálním partnerem VELETRHU for energo je skupina ČEZ

V rámci souboru se bude konat i veletrh zaměřený na výrobu a rozvod elektrické energie – FOR ENERGO, jehož generálním partnerem se stala skupina ČEZ, nejvýznamnější energetická společnost v České republice, které také patří první příčka ve střední a východní Evropě, a to jak z hlediska instalovaného výkonu, tak i dle počtu zákazníků.

 

Nabitý doprovodný program

Doprovodný program je nedílnou součástí jarních průmyslových veletrhů a je mu také věnována velká pozornost. Pro veřejnost je připraveno mnoho zajímavých konferencí, seminářů či workshopů. Těšit se můžete na seminář k výročí Dne duševního vlastnictví, který pořádá Úřad průmyslového vlastnictví.

Vydavatelství Nová média přichází s ojedinělou konferencí „Souboj 3D tiskáren“, která je věnována zájemcům o cenově dostupný 3D tisk a bude doplněna workshopem a veřejným srovnávacím testem stolních 3D tiskáren prodávaných na českém trhu. S tématem „Programování CNC strojů, včetně multifunkčních obráběcích center“ se představí společnost TD-IS, s.r.o.  Technologické centrum AV ČR reaguje na aktuální téma a v rámci veletrhu nabídne seminář s názvem „Příležitosti financování inovačních projektů z evropských zdrojů (Program Horizont 2020 SME Instrument, Fast Track to Innovation)“. Zajímají Vás aktuální informace o dění v elektrotechnice? Nenechte si ujít seminář Elektrotechnického svazu českého,  který se bude právě této oblasti věnovat.  Jak prorazit na zahraniční trhy? Zástupci Českého ekologického manažerského centra s Vámi budou o tomto tématu rádi diskutovat, navštivte jejich seminář s názvem „Jak prorazit s inovací na zahraničních trcích“.

 

Nový Kongresový sál JIŽ otevřen

Ve čtvrtek 19. března 2015 byl slavnostně otevřen zcela nový Kongresový sál v PVA EXPO PRAHA s ojedinělou kapacitou 650 míst k sezení.  Sál je situován do druhého patra Vstupní haly II, kde naleznete i velkorysé foyer s galerií a samozřejmostí je zázemí pro návštěvníky i vystavovatele. K dispozici je kavárna, restaurace, šatna, velkokapacitní toalety a také výtah. Kongresový sál je ideálním místem pro uspořádání kongresů, konferencí, školení, ale i firemních večírků, koncertů a jiných společenských akcí.  Více na www.pvaexpo.cz.

 

Sledujte jarní průmyslové veletrhy i na facebooku

Novinky, trendy, zajímavosti, aktuality? To vše můžete sledovat na Facebookových stránkách pořadatele, které se dají dohledat velmi snadno, zvolen byl totiž příznačný název, Průmyslové veletrhy Praha.

 

Bližší informace včetně přihlášek na jednotlivé veletrhy naleznete na www.prumysloveveletrhy.cz.

ABF, a.s., Mimoňská 645, 190 00 Praha 9, tel: +420 225 291 136, e-mail: prumysl@abf.cz