Více času na podstatné

Již zítra, registrace stále možná! Circular & innovative public procurement

11.05.2021 10:36

Rádi bychom vás pozvali na webinář, který se zaměří na téma cirkulární a inovativní zadávání veřejných zakázek. Ty představují klíčový nástroj pro implementaci cirkulární (oběhové) ekonomiky do praxe a stejně tak pro realizaci evropské zelené dohody a nízkouhlíkové ekonomiky. Cílem semináře je sdílet příklady dobré praxe od nizozemských kolegů. Pozvání přijala Jacqueline CRAMER, profesorka z Utrecht University a bývalá nizozemská ministryně pro ministerstvo Bydlení, prostorového plánování a životního prostředí. Dále vystoupí Joan Prummel, který je strategickým poradcem v oblasti cirkulárního zadávání pro nizozemské Ministerstvo infrastruktury a vodního managementu. A v neposlední řadě Rob Kragt jako představitel nizozemských firem. Rob trénuje CSR komunikaci v Tarkett Official EMEA. Registrace na: https://1url.cz/CKuTL

 

Program:

  • 14:00 Introduction: Soňa Jonášová (INCIEN)
  • 14:05 High-level keynote speakers will be: Jacqueline CRAMER, former Dutch Environment Minister and professor at Utrecht University, and Joan PRUMMEL, top international strategic advisor on circular procurement.
  • 14:35 Dutch companies will present their successful cases of public procurement: Rob Kragt / Tarkett & more speakers.
  • 14:50: Actual state of public procurement in Czechia will be presented by the representatives of the Ministry of Environment (Anna Pasková), the Ministry of Industry and Trade (Pavlína Kulhánková), the Ministry of Labour and Social Affairs (Eva Chvalkovská).
  • 15:00 Several important plans of circular procurement in Czechia will be presented by Adéla Havlová / HAVEL & PARTNERS.
  • 15:15 The role of digitization in circular public procurement will be the final contribution seminar presented by Jiří Skuhrovec from the Datlab platform and Cyril Klepek from the CYRKL.com platform.
  • 15:45 Closing