Více času na podstatné

Matchmaking Business Meetings na výstavě Infotherma 2018 se blíží

18.01.2018 11:59

Již příští týden (22. - 25. 1.) začíná další ročník mezinárodní výstavy Infotherma 2018, na které se sejdou výrobci, konstruktéři, projektanti, vědečtí pracovníci, ekologové a řada dalších odborníků, kteří se z nejrůznějších pohledů zabývají tepelnou pohodou našich příbytků. Zcela zaplněné výstaviště s více než 360 domácími i zahraničními vystavovateli bude představovat novinky, služby a náměty, kam by se mělo ubírat moderní a ekologické vytápění malých a středních objektů

Letošní novinkou je Matchmaking Bussiness Meetings nebo-li kooperační setkání zástupců firem a výzkumných organizací zaměřujících se na materiálové a energetické zpracování průmyslového a komunálního odpadu v ČR. Cílem těchto setkání je výměna zkušeností, navázání nových kontaktů a získání nových obchodních příležitostí. Akce je zdarma a uskuteční se 25. ledna 2018 od 10. – 15. hodiny v kongresovém centru výstaviště Černá louka Ostrava.

Matchmaking Bussiness Meetings pořádá klastr WASTen, z.s. -  spolek seskupující inovativní české podniky, dodavatele špičkových technologií na zpracování komunálního a průmyslového odpadu, a přední vědeckovýzkumná pracoviště (univerzity z ekologicky nejvíce postižených regionů – UJEP z Ústí n. Labem a VŠB TU Ostrava a dále VŠCHT Praha)

 

Program Matchmaking Bussiness Meetings:

 

I. ČÁST:

Na úvod setkání, od 10:00 do 12:00 se budou konat dvě odborné přednášky členů klastru na téma:

  • „Environmentální aspekty energetického využití odpadů“ - Dr. Tomáš Ocelka, CEO, E&H services a.s.
  • „Oběhové hospodářství: východiska, principy a legislativa“ - doc. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D. MBA, VŠCHT Praha

 

II. ČÁST:

Od 12:00 do 15:00 proběhne kooperační setkání formou předem sjednaných schůzek se zástupci firem nebo výzkumných organizací.

Účastníci setkání si vybírají partnery podle jednotlivých profilů členů klastru (profily jsou k dispozici ZDE).

Na základě elektronických přihlášek organizátoři sestaví individuální plán schůzek pro každého účastníka. Setkání touto formou přináší výraznou časovou úsporu díky výběru vhodných partnerů pro jednání. Cílovou skupinou jsou firmy, zástupci univerzit a výzkumných institucí se zájmem o spolupráci v oblasti materiálového a energetického zpracování průmyslového a komunálního odpadu.

Účast v matchmakeingovém setkání je zdarma! Setkání je organizováno v rámci dotačního programu OPPIK – Spolupráce – Rozvoj klastru.

 

Registrace technologických profilů: na e-mail: a.rydlova@euroforumgroup.cz

Individuální seznam schůzek: 22. ledna 2018

 

 

Více podrobností o setkání na www.wasten.cz