Více času na podstatné

Nakládání s obaly ve firmách

22.10.2013 08:12

UŽITEČNÉSEMINÁŘE.CZ si Vás dovolují pozvat na seminář „NAKLÁDÁNÍ S OBALY VE FIRMÁCH“. Podtitulem jsou -  legislativa, povinnosti, evidence, hlášení, kontroly, zkušenosti z praxe. Plnění povinností při dovozu, výrobě, distribuci a prodeji baleného zboží. Výklad získáte "z první ruky" od odborníka z Ministerstva životního prostředí a v oblasti kontrolní od odbornice z ředitelství ČIŽP.  Seminář se uskuteční v úterý 26. listopadu 2013 v Hradci Králové. Přednášet budou renomovaní odborníci z praxe.

Seminář je zaměřen na problematiku zákona o obalech, a to zejména na povinnosti, které tento zákon ukládá výrobcům obalů, jejich plničům a dovozcům.

Prezentovány zde budou i zákonné možnosti plnění těchto povinností, způsoby vyplňování výkazu o obalech podle vyhlášky č. 641/2004 Sb. a problematika vedení evidence obalů.
Samostatný informační blok semináře bude zaměřen na aktuální iniciativy Evropské komise, které se mohou významně dotýkat problematiky nakládání s obaly a obalovými odpady.

Dále budou prezentována nejčastější porušení zjišťovaná při kontrolách ČIŽP a doporučení jakým způsobem by měl být nastaven systém nakládání s obaly a odpady z obalů aby tento byl v souladu s platnou legislativou.

 

Přednášející
Mgr. Ing. Ladislav Trylč

Ministerstvo životního prostředí, odbor odpadů, oddělení zpětného odběru

Ing. Veronika Jarolímová
Česká inspekce životního prostředí, ředitelství – odbor odpadového hospodářství

 

Další informace:

Termín: Úterý 26. listopadu 2013, přednášky 9:00 - 15:30 hodin

Místo konání: Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Cena: 1397,- Kč bez DPH
 

Další informace, pozvánku, program apod. najdete ZDE