Více času na podstatné

Nenechte si ujít certifikovaný kurz Sustainability management

23.06.2022 15:20

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Vás zve na druhý ročník certifikovaného kurzu celoživotního vzdělávání Sustainability management, který startuje v září 2022. Kurz Sustainability management je určen zejména pracovníkům zodpovědným za oblast strategie a rozvoje, CRS, udržitelnosti a životního prostředí nebo marketingu a PR ale i dalším zájemcům.

Náplň kurzu celoživotního vzdělávání Sustainability management je zaměřená jak na průřezová témata a politiky podporující udržitelný rozvoj, tak na témata týkající se jednotlivých cílů udržitelného rozvoje. Kurz přinese účastníkům nejnovější informace a poznatky z oblasti udržitelného rozvoje a rovněž poukáže na nové příležitosti a souvislosti udržitelného podnikání.

Cílem kurzu je podat aktuální informace a znalosti o tématech týkajících se udržitelného rozvoje a možnostech jeho implementace do činnosti organizací. Nabyté znalosti mají napomoct účastníkům navrhnout a integrovat interní firemní strategie, hodnoty a zásady s cílem zajištění odpovědného chování ve všech třech pilířích udržitelného rozvoje, tedy environmentálním, sociálním a ekonomickém.

Na kurz je možné se přihlásit na stránkách kurzu ZDE.

 

Mohlo by vás zajímat:

VŠCHT Praha otevírá již 5. ročník kurzu celoživotního vzdělávání Oběhové hospodářství