Více času na podstatné

NENECHTE SI UJÍT JARNÍ PRAŽSKÉ VELETRHY FOR ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION

19.12.2011 17:24

Ve dnech 13. - 16. března 2012 proběhne v PVA EXPO PRAHA druhý ročník mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky – FOR ELECTRON. Souběžně s ním se představí dva nové specializované veletrhy, FOR ENERGO – 1. mezinárodní veletrh výroby a rozvodu elektrické energie a FOR AUTOMATION – 1. mezinárodní veletrh automatizační, regulační a měřicí techniky. Firmy z těchto oborů tak opět budou moci představit své novinky a trendy.
Veletrh bude samozřejmě podpořen odborným doprovodným programem na aktuální témata.

 

Záštitu nad veletrhy převzali Ministerstvo průmyslu a obchodu, Hospodářská komora České republiky, předsedkyně Poslanecké sněmovny parlamentu České republiky, Elektrotechnický svaz český, ČVUT, ČAT, VUT Brno a řada dalších.

 

SOUBĚH S VELETRHY FOR INDUSTRY A FOR LOGISTIC

K pozitivním novinkám patří určitě souběh veletrhů FOR ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION s veletrhy FOR INDUSTRY – 11. mezinárodní veletrh strojírenských technologií a FOR LOGISTIC – 3. mezinárodní veletrh dopravy, logistiky, skladování a manipulace. I při spojení zůstává veletrhům samostatnost v rámci jejich umístění ve výstavních halách i realizace mediální kampaně, která tak nabývá dvojnásobně na síle. Všichni vystavovatelé navíc získávají širší skupinu návštěvníků a potencionálních zákazníků.
 

PVA EXPO PRAHA

Pozitivní změnou v areálu PVA EXPO PRAHA, jak pro veletrh FOR ELECTRON, tak pro celé pražské výstavnictví, je stavba nových hal na pozici bývalých hal 3 a 4, které poskytnou vystavovatelům kvalitnější zázemí, přednáškové prostory i širší nabízené služby. Kapacita PVA EXPO PRAHA se tak zvýšila o 8 200 m2.

 

PŘIHLÁŠENÉ FIRMY, NA KTERÉ SE NÁVŠTĚVNÍCI MOHOU TĚŠIT

Na veletrh jsou již dnes přihlášeny společnosti jako ABB s.r.o., Helukabel CZ s.r.o., Rittal Czech, s.r.o., GHV Trading spol. s r.o., HEIRU CZ s.r.o., Kopos Kolín, a.s.,  Lapp Kabel s.r.o., Turck s.r.o., SMA Czech Republic, Pražská energetika a.s., ELEMAN s.r.o., Elsaco – Ing. Jindřich Franc a mnoho dalších. Ke své účasti na prvním ročníku veletrhu FOR ELECTRON 2011 uvádí Jana Černá (marketing) z Pražské energetiky, a.s.:  „1. ročník veletrhu For Electron měl hladký průběh a byl dobře organizačně zajištěn. Těší nás, že společnost ABF připravila veletrh zaměřený na energetiku a umožnila nám tak účastnit se odborné výstavy na tradičním místě v Praze. V expozici PRE proběhla řada setkání s významnými zákazníky a obchodními partnery, podařilo se navázat i nové obchodní vztahy.
Velmi nás potěšilo ocenění našeho exponátu „Sada pro analýzu spotřeby“ a rovněž ocenění za technické a designové zpracování expozice.“

DOPROVODNÝ PROGRAM

Celý veletrh budou samozřejmě doprovázet přednášky, konference a semináře na aktuální témata, které jsou připravovány ve spolupráci s předními odborníky a významnými organizacemi jednotlivých oborů. První den veletrhu proběhne ENERGO SUMMIT 2012, jehož hlavními tématy budou obnovitelné zdroje energie, energetická efektivita a úspory, strategie pro konkurenceschopnost, udržitelnou a bezpečnou energii a nové technologie jako podpora pro energetickou stabilitu a bezpečnost. Další zajímavý workshop bude na aktuální téma elektromobility.

Nebudou chybět ani soutěže pro vystavovatele a návštěvníky. Jednou z připravovaných soutěží je GRAND PRIX veletrhu FOR ELECTRON 2012 a souběžných veletrhů. Do této soutěže může jakýkoliv vystavovatel přihlásit svůj výrobek, který bude následně hodnotit odborná porota složená z předních kapacit oborů nomenklatury. Vyhlášení vítězů pak proběhne na galavečeru vystavovatelů pořádaném při příležitosti veletrhů. Další možností pro vystavovatele je soutěž TOP EXPO veletrhů FOR ELECTRON 2012, FOR ENERGO 2012 a FOR AUTOMATION 2012 – soutěž o nejzdařilejší expozici veletrhu.

Stále je možné se na veletrhy přihlásit a zařadit se tak mezi vystavující společnosti, které v PVA EXPO PRAHA představí své novinky. Pro více informací kontaktujte tým veletrhu nebo navštivte www.electroncz.cz, www.forenergo.cz, www.forautomation.cz.

ABF, a.s., Mimoňská 645, 190 00 Praha 9, tel: +420 225 291 136, e-mail: electron@abf.cz