Více času na podstatné

Novinky v legislativě životního prostředí a ohlašovací povinnosti přes ISPOP

15.01.2016 10:02

Společnost EQ Servis s.r.o. si vás dovoluje pozvat na semináře "Novinky v legislativě životního prostředí a ohlašovací povinnosti přes ISPOP", které se uskuteční již na konci ledna, začátkem února v Brně, Praze a ve Znojmě a nakonec v polovině března opět v Brně. Držitelé věrnostních karet www.Tretiruka.cz mají vstup opět se slevou.

Nestihli jste se zúčastnit našeho semináře o Novinkách v odpadářské legislativě? Nevadí. Na tomto, svým obsahem ojedinělém, semináři máte možnost seznámit se se všemi podstatnými změnami v legislativě životního prostředí za uplynulý rok a jejich praktickým dopadem na podnikový provoz. Rovněž získáte potřebné informace pro splnění ohlašovacích povinností  prostřednictvím ISPOP. Provedeme Vás vším co s ISPOP souvisí od vytvoření účtu až po podání hlášení. Vše podstatné srozumitelnou formou v rámci jediného semináře, který lektorsky zajišťuje Ing. Ondřej Lazárek.

 

Na semináři se dozvíte:

  • jak postupovat při ohlašování prostřednictvím ISPOP (integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností v ŽP)
  • jak nově označovat nebezpečné odpady a jak ohlašovat jejich přepravu přes ISPOP, jaké jsou změny v průběžné evidenci odpadů (a další změny vyplývající z novel zákona o odpadech a prováděcích vyhláškách)
  • kdo je povinen zajistit kontroly těsnosti klimatizací a dalších zařízení obsahujících F-chladiva (nové evropské nařízení č. 517/2014)
  • které podniky musí nově vypracovat tzv. energetický audit (novela zákona o hospodaření energií)
  • jak mají být od 1.6.2015 označovány nebezpečné látky a směsi (značení podle CLP)
  • jak vypracovat protokol o nezařazení objektu podle nového zákona o prevenci závažných havárií (224/2015 Sb.)
  • pro které nebezpečné látky musí být od 1.12.2015 zpracována pravidla pro nakládání (novela zákona o ochraně veřejného zdraví)
  • jaké jsou zásady ochrany zemědělské půdy a podmínky pro využívání sedimentů (novela zákona o ochraně ZPF)
  • jak se nově postupuje při posuzování vlivů na ŽP (novela EIA)
  • jaké jsou očekávané změny v legislativě ŽP (odpady, ovzduší, IRZ, ISPOP ad.)

 

Podrobné informace včetně online přihlášky naleznete na www.eqservis.cz. Před přihlášením na seminář je nutné se nejdříve zaregistrovat pomocí odkazu na horní liště vpravo. Registrace se provádí za každou organizaci pouze jednou a do budoucna vám usnadní využívání našich služeb, včetně opakovaného přihlašování na naše školení nebo přístup k materiálům ze školení. Ti z Vás kdo už v roce 2015 u nás na semináři byli, tak určitě účet mají registrován a jen se stačí přihlásit a vyplnit přihlášku na Vámi zvolený termín semináře. Faktura se generuje automaticky ihned po vyplnění přihlášky. Pokud někdo má slevu držitele karty 3ruky - fakturu upravíme dodatečně (co nejdříve), nebo pokud někdo má specifické podmínky pro fakturaci - tak se prosím obracejte přímo na mně (hybsova@eqservis.cz).

Pro držitele věrnostních karet 3ruky jsme opět připravili slevu. V případě, že máte platnou kartu 3ruky vypište její číslo do příslušné kolonky a automaticky zaslaná faktura Vám bude následně snížena o poskytnou slevu (cena po slevě 1210,- Kč vč. DPH).

 

Termíny a místa konání:

Brno - 21.1.2016, 

Praha - 26.1.2016,

Znojmo - 28.1.2015,

Jihlava - 2.2.2016,

České Budějovice - 4.2.2016,

Brno II- 15.3.2016.

 

Za pořadatele Mgr. Zdeňka Hybšová - jednatelka