Více času na podstatné

Pozvání na setkání vodohospodářů v Kutné Hoře

18.05.2015 09:45

Sdružení vodohospodářů České republiky, oblast Kutná Hora Vás všechny zve v roce 2015 na konferenci, která bude již 30, tudíž výroční a doufáme, že i slavnostní. Bude se konat ve dnech 26. a 27. května 2015, (úterý a středa), v sále hotelu U Kata v Kutné Hoře. Zde bude zajištěno i ubytování pro všechny účastníky. Konference XXX. setkání vodohospodářů v Kutné Hoře bude zaměřena na téma: Vodní hospodářství po novele občanského zákoníku v roce 2015.

Konference je pořádána pro pracovníky stavebních úřadů a odborů životního prostředí státní správy a pro samosprávy obcí, pracovníky krajských úřadů, vodohospodářských podniků, hygienických orgánů a mnoha dalších navazujících profesí, včetně investorů, projektantů a zhotovitelů staveb, dodavatelů služeb, materiálů a zařízení v odvětvích životního prostředí.

Součástí akce bude, ostatně jako každý rok, malá výstava firem, koncert v chrámu Svaté Barbory v Kutné Hoře, komentovaná prohlídka večerní Kutné Hory v dobových oblečeních a k tomu nějaké malé milé překvapení.

O příjemný pobyt v Kutné Hoře se postará nejen skupina pořadatelů a odborní garanti akce, ale i personál hotelu U kata a město Kutná Hora, které bylo v roce 1995 zapsáno na seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.

Budeme rádi, za každou, byť i negativní připomínku k akci a náměty na přednášky, na problémy, které nejsou zcela jasné, legislativně vyřešené. Budeme se snažit sehnat odborníky nejen z našich ministerstev, kteří k tomu mohou podat nějaký výklad či stanovisko.

Věříme, že tato dlouholetá akce není jenom odborným přínosem, ale že se stala setkáním lidí se stejnými zájmy a stejným zaměřením. Slouží k výměně informací o „pracovních postupech“ mezi úřady, stává se přátelským setkáním jednotlivých lidí z různých krajů naší republiky. Utváří se zde nová nejen „pracovní“ přátelství, a to nás velmi těší.

 

Více aktuálních informací včetně přihlášky najdete na www.vodakh.cz.

 

Mgr. Iva Kupecká
předsedkyně oblasti Kutná Hora
Sdružení vodohospodářů České republiky, oblast Kutná Hora
www.vodakh.cz