Více času na podstatné

POZVÁNKA: Mezinárodní kulatý stůl k oběhovému hospodářství

19.09.2018 13:45

Dovolujeme si Vás pozvat na mezinárodní kulatý stůl "Circular Economy - Challenges, Issues, Best Practices", který organizujeme ve spolupráci s BusinessEurope. Akce se bude konat 3. října 2018 mezi 13h a 16h v Brně.

Cílem této akce je představit, a doufejme sjednotit, perspektivu středoevropských zemí k iniciativám EU, konkrétněji k implementaci balíčku Oběhové hospodářství. Máme v úmyslu prozkoumat úspěšné příklady podnikání v oboru, ale i odhalit nedostatky ve směrnicích a jejich přenosu do národní legislativy a návazné implementace.

Na akci vystoupí zástupce Evropské Komise, MŽP, SP ČR, partnerských zaměstnavatelských svazů z okolních zemí (Německo (BDI), Rakousko (IV), Polsko (Lewiatan) a Slovensko (RÚZ)), firmy podnikající v oboru v daných zemích (Veolia, Canpack group, atd.) či představitel Holandského úspěšného projektu. Věříme, že toto složení pomůže přidané hodnotě konference.

Bližší informace naleznete v aktuální verzi programu, včetně stavu potvrzenosti vystupujících. V případě Vašeho zájmu se prosím co nejdříve zaregistrujte.

Účast na akci je zdarma. Akce bude probíhat pouze v anglickém jazyce.

Registrovaní účastníci si budou moci vygenerovat vstupenku do areálu Výstaviště Brno v den konání akce.