Více času na podstatné

Pozvánka na debatu k tématu Oběhového hospodářství se zástupcem Komise

15.01.2016 13:20

Cílem debaty je diskutovat o balíčku oběhového hospodářství a jeho jednotlivých iniciativách. Diskuze se bude odvíjet od těchto otázek: Co znamená nový balíček oběhového hospodářství pro českou ekonomiku? Jaké povinnosti přináší balíček pro výrobce? Jak bude fungovat systém včasného varování pro monitoring dodržování recyklačních cílů? Jsou cíle akčního plánu pro oběhové hospodářství reálné?

Diskusi zahájí Jan Michal, vedoucí Zastoupení Evropské komise v ČR. Poté své prezentace přednesou následující řečníci: zástupce Evropské komise, Pavel Telička - člen Evropského parlamentu, Pavlína Kulhánková - ředitelka odboru ekologie, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Jan Mraček - člen představenstva a předseda Sekce pro životní prostředí, Hospodářská komora ČR a Zdeněk Horsák - člen správní rady EMPRESS, o. p. s.

Debata na téma Oběhové hospodářství se uskuteční dne 9. února 2016 16,00–18,00hod v Evropském důmě (Jungmannova 24, Praha 1). V případě zájmu o účast je nutné se registrovat do 8. února 2016 ZDE nebo emailem na prague@cebre.cz.

Debata je organizována jako součást projektu Zastoupení Evropské komise v ČR a Informační kanceláře Evropského parlamentu v ČR s cílem komunikovat aktuální evropská témata vůči široké skupině odborné i laické veřejnosti realizovaného Hospodářskou komorou ČR ve spolupráci s CEBRE – Českou podnikatelskou reprezentací při EU.

 

Dokument ke stažení:

Pozvánka