Více času na podstatné

Pozvánka na seminář: IPPC a nová prováděcí vyhláška

04.10.2013 13:32

Společnost EKONOX, s.r.o. si Vás dovoluje pozvat na seminář „Integrovaná prevence a povinnosti vyplývající z vyhlášky č. 288/2013 Sb., o provedení některých ustanovení zákona o integrované prevenci.“, který se koná dne 5. listopadu 2013, DK Dukla Pardubice a 7. listopadu 2013, VARS Brno

Od 5. října 2013 vstoupil v platnost dlouho očekáváný legislativní předpis k novelizovanému zákonu o integrované prevenci. Konkrétně se jedná o vyhlášku č. 288/2013 Sb., o provedení některých ustanovení zákona o integrované prevenci.

Vyhláška přináší řadu požadavků/změn pro provozovatele vybraných činností, v oblasti integrované prevence. Kromě změny vlastního vzoru žádosti, stanovuje rovněž obsahové náležitosti Zprávy o plnění podmínek integrovaného povolení a požadavky na rozsah a zpracování Základní zprávy či Odborného posouzení.

Cílem semináře je poskytnout odborné a detailní informace ohledně prováděcí vyhlášky a také připomenout změny, které nastaly po vydání novely zákona o integrované prevenci.

Seminář je určen nejenom pro všechny provozovatele, kteří již integrované povolení mají vydané a dále pro osoby, které budou "Základní zprávu" či "Odborné posouzení" zpracovávat, ale také pro nové provozovatele či provozovatele, kterých se dotklo rozšíření činností a mají tedy mít do 7. července 2015 nové integrované povolení vydáno (např. výroba desek na bázi dřeva, výroba chemických látek na základě biologických procesů, atd.).

Podrobné informace o připravovaném semináři naleznete na našich internetových stránkách www.ekonox.cz.