Více času na podstatné

Pozvánka na XXIV. zasedání Fóra pro výměnu informací o nejlepších dostupných technikách, které se bude konat 21.11.2023

03.11.2023 16:40

Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) si Vás dovoluje pozvat na XXIV. zasedání Fóra pro výměnu informací o nejlepších dostupných technikách (dále jen Fórum), které pořádá ve spolupráci s Ministerstvem životního prostředí (MŽP), Ministerstvem zemědělství (MZe), Českou inspekcí životního prostředí (ČIŽP) a Českou informační agenturou životního prostředí CENIA.

Smyslem Fóra je seznamovat širokou odbornou veřejnost s novinkami v oblasti nejlepších dostupných technik (BAT – Best Available Techniques), a zjišťovat zpětnou vazbu z průmyslu, zemědělství a dalších zainteresovaných orgánů a organizací. Na Fóru se každoročně scházejí odborníci zabývající se problematikou integrované prevence z dotčených státních orgánů, krajských úřadů vykonávajících státní správu v přenesené působnosti a členové národních technických pracovních skupin.

Letošní XXIV. zasedání Fóra se uskuteční v úterý 21. listopadu 2023 v budově Ministerstva průmyslu a obchodu (Na Františku 32, 110 15 Praha 1).

Organizační pokyny

  • Pro účast na Fóru je potřeba zaregistrovat se prostřednictvím vyplnění přihlášky na Fórum IPPC. Přihlašování probíhá do 14.11.2023.
  • Vložné na akci není požadováno.
  • Účast na akci nepotvrzujeme, zprávu Vám zašleme pouze v případě, že Vaši přihlášku nebudeme moci akceptovat z důvodu překročení kapacity sálu.
  • Akce se koná 21. listopadu 2023 v budově MPO (Na Františku 32, 110 15, Praha 1), jednací sál č. 239, I. patro.
  • Registrace účastníků v den akce bude probíhat od 9:00 hod. do 9:30 hod., oficiální zahájení v 9:30 hod., předpokládaný konec akce do 15:30 hod.

Kontaktní osoba: Ing. Lenka Jankujová, jankujova@mpo.cz