Více času na podstatné

Praha hledá specialitu na odpadové hospodářství

30.03.2015 08:10

NABÍDKA PRÁCE Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy obsazuje volné pracovní místo specialista / specialistka odpadového hospodářství v odboru ochrany prostředí Magistrátu hl. města Prahy na plný pracovní úvazek. Pracovní poměr bude sjednán na dobu určitou po dobu mateřské, případně rodičovské dovolené. Termín nástupu dle dohody. Písemné nabídky se strukturovaným profesním životopisem je potřeba zašlete prosím nejpozději dne 7. 4. 2015 na adresu Stepan.Kyjovsky@praha.eu. Další informace ZDE.

 

Náplň práce:

  • Odborné posuzování a hodnocení návrhů, projektů, programů a technických zásahů v oblasti odpadového hospodářství včetně vypracovávání odborných posudků. 
  • Vedení druhoinstančních správních rozhodnutí ve věcech odpadového hospodářství, rozhodování o odvolání proti rozhodnutí orgánu městské části v přenesené působnosti. 
  • Odborné zpracování meziresortních připomínkových řízení na úseku odpadového hospodářství. Metodická, poradenská a konzultační činnost v oboru odpadového hospodářství hl. města Prahy. 
  • Komplexní výkon inspekce v oblasti odpadového hospodářství. Provádění specializovaných odborných činností na úseku ochrany životního prostředí. 
  • Koordinace státní správy na úseku odpadového hospodářství. Komplexní zajišťování posuzování vlivů koncepce na životní prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, v působnosti hlavního města.