Více času na podstatné

Přehlídka ekologických a úsporných možností vytápění na veletrhu FOR THERM

28.07.2014 10:49

Tepelná čerpadla i další úsporné technologie pro ohřev vody i vytápění jsou stále diskutovaným tématem při projektování nových staveb i rekonstrukci stávajících budov. Právě proto se na ně zaměří i letošní veletrh vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky FOR THERM. Akce proběhne ve dnech 16. – 20. 9. 2014 v prostorách PVA EXPO PRAHA v rámci souboru podzimních stavebních veletrhů. Návštěvníci se mohou těšit mj. na rozsáhlou expozici Národní asociace výrobců dřevěných paliv a kotlů na biomasu a Cechu kamnářů České republiky. Po celou dobu konání veletrhu zde budou moci sledovat mistry kamnáře, jak staví pravá kachlová kamna.

 

Tepelná čerpadla a biomasa

Po úspěchu loňského veletrhu zaměřeného na tepelná čerpadla se rozhodli organizátoři FOR THERMu dát tomuto tématu velký prostor i v aktuálním ročníku. Své zastoupení tak budou mít na veletrhu společnosti IVAR CS, TEPELNÁ ČERPADLA IVT, NIBE, dále Master Therm tepelná čerpadla, Acond či PZP Tepelná čerpadla, Alpha-InnoTec, Sinclair, Vaillant, Regulus a další.

V oblasti ekologického vytápění biomasou nebude chybět Klastr Česká peleta, který chystá jednu z největších expozicí na veletrhu. Na ploše 208 m2 představí moderní automatické a dřevozplynovací kotle 4. a 5. emisní třídy domácí i zahraniční výroby. Novinkou budou peletová kamna, která do interiérů přinášejí komfortní čisté vytápění včetně obrazu plápolajícího ohně.

Kompletní přehlídku vytápěcích systémů, technologie pro ohřev užitkové vody, měřící a regulační techniky, alternativních zdrojů pro vytápění či zabezpečovacího zařízení pro vytápění nabídnou další potvrzení vystavovatelé. Jde např. o společnosti ATMOS, OPOP, Regulus, ROJEK prodej, ROMOTOP, Bef Home, NEPA, STIEBEL ELTRON a jiní.  

Expozice doplní doprovodný program v podobě odborných konferencí, přednášek a workshopů.

 

Více na www.for-therm.cz