Více času na podstatné

Společnost .A.S.A. ČR přechází na logo španělského majitele společnosti FCC

17.03.2015 07:56

Obrat skupiny firem .A.S.A. ČR za rok 2014 činil 4,63 mld. Kč. Strategií společnosti je udržet si i nadále prvenství na trhu a zároveň i posílit evropské a globální vnímání firmy. Proto od března 2015 přechází na logo španělského majitele, společnosti FCC.

V uplynulém roce se společnosti .A.S.A. podařilo dosáhnout velmi příznivých finančních výsledků, díky kterým si již několik let drží postavení jedničky na trhu odpadového hospodářství.

Skupině firem .A.S.A. ČR se v roce 2014 dařilo také v oblasti realizace nových technických a technologických projektů, mezi které řadíme např. úspěšné zkolaudování a uvedení do provozu již IV. etapy skládky Uhy. Zároveň byla rozšířena působnost firmy o nový sběrný dvůr v Lovosicích. S využitím dotací ze SFŽP (státního fondu životního prostředí) pořídila .A.S.A. několik zařízení odpovídajících nejnovějším technologiím, jako např. pneumatický separátor, drtič velkoobjemového odpadu a drtič kompostovatelného odpadu.

Na základě strategického kroku španělského majitele ke sjednocení značky na celoevropském trhu a posílení garance kvality poskytovaných služeb se od března 2015 společnosti .A.S.A., spol. s .r.o. a .A.S.A. HP, spol. s r.o. prezentují novým logem FCC Environment. Značka FCC Environment reprezentuje divizi životního prostředí, jednu ze tří divizí společnosti FCC, která je majitelem společnosti .A.S.A. již od roku 2006. Nové logo společnosti FCC tak bude reprezentovat skupinu s obchodním obratem 6,726 miliard eur, působící v 35 zemích a zaměstnávající 60 000 lidí.