Více času na podstatné

Vývoj e-learningových nástrojů na podporu využití Level(s) pro hodnocení a podávání zpráv o udržitelnosti budov – výzva EK k předkládání nabídek

10.07.2020 16:47

Evropská komise zveřejnila výzvu k předkládání nabídek na vývoj nástroje formou e-learningu na podporu využívání Level(s), úrovní pro hodnocení a podávání zpráv o udržitelnosti budov.

Možnost využití Level(s) v různých budoucích politických iniciativách je popsána v posledním Akčním plánu EU pro oběhové hospodářství 2.0 a jeho příloze, navíc rámec bude představovat základní kámen připravované Strategie pro udržitelnost zastavěného prostředí, která by měla být zveřejněna v roce 2021.

Level(s) představuje nový nástroj, který sice prošel mnohým testováním, a to i u malých společností, pro úspěšné zavedení Level(s) na trh bude nutné vytvořit snadno pochopitelný úvod zaměřený na různé klíčové aktéry, jakož i vytvoření praktické podpory pro využití v praxi. To by mělo být realizováno prostřednictvím vytvořené atraktivní webové stránky.

Informace EK pro předložení nabídek naleznete zdehttps://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=6613. Lhůta pro doručení nabídek je do 7. září 2020.