Více času na podstatné

Významnými tématy veletrhu FOR THERM 2016 budou rekuperace a větrání

27.07.2016 07:37

Sedmý ročník veletrhu FOR THERM, zaměřený na vytápění, alternativní zdroje energie a vzduchotechniku, se uskuteční na výstavní ploše PVA EXPO PRAHA ve dnech 20. až 24. září. Součástí hlavního i doprovodného programu budou také velmi žádaná témata větrání a rekuperace, spolu s jejich využitím pro efektivní vytápění.

Návštěvníci letošního veletrhu FOR THERM se budou moci jako již tradičně seznámit s novinkami z oblasti tepelných čerpadel, elektrokotlů, podlahového vytápění a klimatizace. Dalším z velmi žádaných témat je větrání a rekuperace, spolu s možnostmi jejich využití k vytvoření systému efektivního vytápění a minimalizace tepelných ztrát. Systém lze navíc využít i v klimatizovaných objektech, kde v letních měsících dochází naopak k rekuperaci chladu, tj. ochlazení venkovního teplého vzduchu klimatizací ochlazeným vzduchem. Rekuperace je vhodná pro všechny typy objektů bez ohledu na to, zda jde o rodinné domky, bazény či průmyslové haly.

Doprovodný programu veletrhu FOR THERM dále ve spolupráci s desítkami partnerů nabídne bohatý program workshopů, odborných seminářů a konferencí. Mezi vystavovateli se představí německá firma Vaillant jejíž portfolio zahrnuje plynové kondenzační kotle, tepelná čerpadla i rekuperační jednotky. Zájemci si budou moci projít kompletní nabídku jednoho z největších evropských výrobců kotlů na tuhá paliva - české firmy Atmos, Asociace Klastr Česká peleta jim ve své expozici předvede špičkové technologie kotlů i spalovacích zdroj. Představí se také společnost IVAR CS s.r.o., která již 24 let působí na českém trhu jako reprezentant obchodně-technického zastoupení řady evropských firem.