Více času na podstatné

Zvyšte si kvalifikaci!!! absolvujte rekvalifikační kurz OBSLUHA ČISTÍREN ODPADNÍCH VOD

06.10.2015 13:54

Na podzim letošního bude zahájen již 6. ročník rekvalifikačního kurzu OBSLUHA ČOV, akreditovaného MŠMT. Jedná se o jediný akreditovaný kurz v oboru čištění odpadních vod v České republice. Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti čištění odpadních vod a vysoce kvalifikovanému lektorskému sboru Vám účast v kurzu zajistí získání komplexních vědomostí a dovedností v této oblasti.

Absolvováním rekvalifikačního kurzu splníte jednu z podmínek zákona o vodovodech a kanalizacích pro možnost provozování vodovodů a kanalizací (viz § 6 zákona 274/2001 Sb., v platném znění).

Rekvalifikační kurz je určen především pro pracovníky čistíren průmyslových odpadních vod s praxí, ale je sestaven tak, aby poskytl i základy odborného vzdělávání pro zájemce o práci čistírenského technika z řad nepoučených osob.

Kurz má umožnit nejen získání odborných návyků, ale také získání praktických dovedností při technologických čistírenských operacích a pochopení jejich průběhu, naučit posluchače také základním zkouškám, vysvětlit jejich důležitost a upozornit
na souvislosti s optimalizací technologických operací, které se používají při čištění průmyslových odpadních vod.

Kurz probíhá formou prezenční výuky. Je organizován formou 3 soustředění v celkovém rozsahu 9 dní, pořádaných s odstupem 14 dnů až 3 týdnů, s možností zajištění ubytování. Každé soustředění je zaměřeno na určitou oblast. Kurz zakončuje kontrolní test. Celková vyučovací doba je  63 hodin (51 hodin teoretické výuky a 12 hodin praktické výuky
v laboratoři).

Na přednášení jednotlivých předmětů se podílejí vysokoškolští pedagogové, odborníci státní správy a samosprávy a další specialisté z oboru.

 

Každý absolvent obdrží osvědčení o rekvalifikaci s celostátní platností pro pracovní činnost Obsluha čistíren odpadních vod (dle vyhlášky MŠMT ČR č. 176/2009 Sb.).

 

Místo a termín konání: Hradec Králové, říjen - listopad 2015

Termíny:

1. soustředění             13. – 15. 10. 2015

2. soustředění               3. -   5. 11. 2015

3. soustředění             24. – 26. 11. 2015

 

Pořadatel: EMPLA spol. s r.o., Za Škodovkou 305, 503 11 Hradec Králové

Kontaktní osoby: Ing. Lucie Jasinková, Ing. Zuzana Bílková

Kontakty: tel.: 495 218 875, mobil. tel.: 606 069 932, e-mail: marketing@empla.cz

 

Informace o dalších odborných kurzech a seminářích pořádaných

společností EMPLA spol. s r. o. naleznete na:   www.empla.cz