Více času na podstatné

Envisluzby.cz má nové funkce!!! Jste si jistí, že jste lepší než konkurence?

26.05.2011 08:47

V posledních měsících  získala databáze www.envisluzby.cz řadu užitečných administrativních a analytických nástrojů. Jedinečnou funkcí databáze je možnost přímého srovnání registrované firmy s konkurenčními firmami tzv. Benchmarking. Porovnání s konkurencí lze provádět v rámci zvolené kategorie nebo NACE. Firma získá přehled o svých silných a slabých stránkách, a to on-line a během pár vteřin!!! S každou novou registrací společnosti jsou data okamžitě aktualizována.

Nově byla značně zjednodušena registrace firmy, kdy se řada potřebných údajů načítá přímo z Registru ekonomických subjektů (RES). Stejně tak je snadná správa při přidání nové pobočky za využití mapových podkladů společnosti Gogole. Snadná online úprava údajů o společnosti, přidávání nových kategoriích oboru činnosti anebo zpracovávaných odpadů je samozřejmostí.

Nová verze databáze nezapomíná ani na samotné uživatele. Databáze je přehlednější, logičtější a vyhledávání je jednodušší zejména díky implementaci mapových podkladů. Nově databáze obsahuje i aktuální zpravodajství z portálu www.tretiruka.cz.

Registrujte se a vyzkoušejte si databázi ještě dnes - vše je zcela zdarma!!!

Databáze environmentálních služeb a výrobků vznikala již od roku 2006 v rámci řešení výzkumného projektu „Důsledky liberalizace environmentálních služeb“ realizovaného ve spolupráci s Univerzitou Jana Evangelisty Purkyně a Národohospodářským ústavem AV ČR. Projekt byl financován z prostředků Grantové agentury ČR. Databáze je výhradně zaměřena na firmy působící v oblasti životního prostředí a díky jedinečné nomenklatuře činností umožňuje přehledné a rychlé vyhledávání.