Více času na podstatné

Panelové diskuse na konferenci Předcházení vzniku odpadů

04.09.2015 14:33

Na 2. ročníku národní konference Předcházení vzniku odpadů (6. – 7. 10. 2015, Praha) proběhnou i dvě panelové diskuse. První den proběhne panelová diskuse na téma Bariéry předcházení vzniku odpadů a druhý den proběhne zas panelová diskuse na téma Odpad - neodpad - vedlejší produkt - výrobek.  Obě panelové diskuse bude moderovat Bc. Pavel Mohrmann. Příspěvky do obou diskusí jsou vítány.

 

Instrukce:

Upřednostňujeme, když zájemce o vystoupení svůj příspěvek přihlásí (a pošle) předem na adresu forum@cemc.cz a upřesní, zda jej má přečíst moderátor či zda svůj příspěvek přednese sám (časový limit 2 minuty). Rovněž můžete napsat, jestli je někomu konkrétnímu váš příspěvek určen, a my se pokusíme zajistit jeho skutečnou účast. Příspěvek do diskuse může zaslat i ten, kdo se konference nebude moci zúčastnit.

Zapojit se do diskuse s reakcí na předchozí vystoupení bude možné i na místě, nicméně přihlášené příspěvky mají přednost před nepřihlášenými. Dále si pořadatelé vyhrazují právo omezit v případě potřeby počet vystoupení jedné diskutující osoby.

 

Více o 2. ročníku národní konference PŘEDCHÁZENÍ VZNIKU ODPADŮ - ZDE